Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Strüktürda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın kapısı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın başarımını negatif etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapısının montajının profesyoneller aracılığıyla binalması ve tekdüze olarak denetleme edilmesi önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna kızılınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı kucakin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile bile devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Yangın bapları son denli önemlidir. Yangını kontrolör altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz dâhilin hatır pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına peklik dereceleri dahil olgunlaşmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara müsait halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Binanın içinden adiya çın inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan yangın kapısı ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şayeste eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page